Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Helthjem med historisk rekord: “Hadde jeg ikke sett for meg”

Anders Lunde Angen, daglig leder i Helthjem.
Foto: Endre Igland/Helthjem
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Dyktige nettbutikker som partnere".

ANNONSE

Cyber Monday nærmer seg slutten, og med det rundes de fleste Black *sett inn hva du vil her*-kampanjer av.

Selv om tall fra flere e-handlere lar vente på seg, har blant annet Floyd.no, Vipps og Posten allerede meldt om nyslåtte rekorder gjennom Black Week og Black Friday.

Det samme gjelder Helthjem, som mandag ettermiddag deler at de har satt en ny, historisk rekord.

Covid-rekordene er nå historie, sier daglig leder i Helthjem, Anders Lunde Angen.

I løpet av Black Week har nemlig Helthjem mottatt bestillinger for over 600 000 pakker – og på Black Friday alene trillet det inn over 110 000 bestillinger. Dette er også ny rekord for logistikkaktøren, som etter et noe tøft fjorår er langt forbi egne prognoser for 2023.

Dette er faktisk litt overraskende, spesielt siden markedet i hele 2023 og de siste månedene har vært preget av dyrtid. Vi vet at hjemlevering er i vekst, at vi har dyktige nettbutikker som partnere og vi har et bra team, men at vi skulle slå alle volumrekordene hadde jeg ikke sett for meg, fortsetter han.

"Vokser over markedet generelt"

Ikke fremmed for logistikkaktøren er veksten av C2C-pakker. Særlig fra markedsplassene Finn.no og Tise øker andelen gjenbrukspakker.

Denne høsten har C2C-segmentet vokst med nesten 60 prosent sammenlignet med fjoråret, og interessant nok viser tallene at gjenbruksmarkedet forblir sterkt, selv under Black Week. Dette indikerer at gjenbruk fortsetter å være en sterk trend i handelsmarkedet, sier Angen.

Så langt i år har selskapet vokst over det generelle netthandelsmarkedet. På toppen av kransekaka landet Helthjem en Net PRomoter Score på over 70 i kundetilfredshet i oktober.

Ikke bare knuser vi egne rekorder, men vi vokser også over markedet generelt sett, så det er tydelig at vi gjør en del riktig nå, sier Angen, før han runder av:

Det er utrolig gøy å se at så mange velger oss, og nå gleder vi oss til å levere julepakker hjem til folk over hele landet, til og med lille julaften.

I 2022 endte Helthjem opp med å telle i overkant av 15 millioner netthandelspakker i Norge, samt rett over 100 000 bestillinger på Black Friday. Totalt for 2023 regner Helthjem med å sende mellom 15 -20 millioner pakker, hvorav en god andel er bruktpakker som sendes mellom privatpersoner.

LES OGSÅ: Feiret nye rekorder på innflytningsfest – Helthjem er på plass i ny terminal 

Del artikkel: