Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Helthjem: ”Vi hadde ikke forventet så gode tall som vi har hatt nå”

Daglig leder i Helthjem, Anders Lunde Angen.
Foto: Helthjem
Elisabeth Dahl Skjervheim
elisabeth@netthandel.no

Black Week og Cyber Monday har gitt Helthjem en pangstart inn i 2024.

ANNONSE

Mandag ble det klart at Helthjem har satt ny rekord. Etter et noe tøft fjorår er logistikkaktøren langt forbi egne prognoser for 2023.

I løpet av Black Week mottok nemlig Helthjem bestillinger for over 600 000 pakker – og på Black Friday alene trillet det inn over 110 000 bestillinger.

LES OGSÅ: Helthjem med historisk rekord: “Hadde jeg ikke sett for meg”

Nå er tallene for Cyber Monday klare, og Helthjem har landet på over 100.000 pakker, noe som utgjør enda en rekord.

Til sammenligning mottok de omtrent 95.000 bestillinger under Cyber Monday i fjor.

Vi hadde ikke forventet så gode tall som vi har hatt nå - spesielt siden markedet i hele 2023 og de siste månedene har vært preget av dyrtid. Vi vet at hjemlevering er i vekst, at vi har dyktige nettbutikker som partnere og vi har et bra team, men at vi skulle slå så mange volumrekorder, er over all forventning. Vi hadde forventet en sterk høysesong, men dette lover godt inn i 2024, forteller daglig leder i Helthjem, Anders Lunde Angen, og fortsetter:

Vi har også hatt rekordhøye volumer innen gjenbrukspakker, C2C, i år, så det blir spennende å se hvordan dette ender i desember.

Tror dere at det nå blir noe roligere frem mot jul - og at julegavehandelen er unnagjort?

Julehandelen er langt fra unnagjort. Vi forventer fremdeles store volumer frem mot jul, og vi ligger per nå godt over fjoråret - som er veldig gøy, sier Angen og legger til avslutningsvis:

Vi er godt rigget på terminalen for store volumer, og nå gleder vi oss til å levere julepakker hjem til folk helt frem til lille julaften.

LES OGSÅ: Denne trioen skal sikre at Helthjem fortsetter å kapre markedsandeler

Del artikkel: