Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ignite Capital investerer 17 millioner i markedsplass – dette er de på utkikk etter

F.v.: Knut Skinnarland, Magnus Baumann og styremedlemmer i Hyttetjenester, Bjørn Vidar Wold Pedersen og Jan Ivar Sæthre. // Foto: Ignite Capital
Mener plattformen har potensiale til å bli markedsledende.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Tidligere denne uken ble det kjent av investeringsfondet Ignite Capital har gjort sin andre investering, etter å ha kjøpt drøye 60 prosent av Movement, en plattform for resalg av kontormøbler.

Denne gangen falt valget på markedsplassen Hyttetjenester, som står med daglig leder Knut Skinnarland i spissen.

De tilbyr diverse hyttrelaterte tjenester, som snøbrøyting, samt vedleveranse til de over 80 000 nordmenn som så langt har benyttet seg av markedsplassen. Med en investeringssum på 17 millioner kroner skal Ignite Capital sørge for at Hyttetjenester har muligheten til å utvikle nye tjenester samt utvide til nye, geografiske områder.

Vi er imponert over selskapets ledelse og utviklingen de siste årene. Hyttetjenester har etablert seg som den klart ledende aktøren i en attraktiv og definert nisje, og vi gleder oss til å være med på å utvikle selskapet videre ut ifra denne posisjonen, sier Magnus Baumann, investeringsdirektør i Ignite Capital, i en pressemelding.

Vil mulig krysse landegrensene

Til Netthandel forteller Skinnarland at Hyttetjenester ønsker flere tilbydere av hytterelaterte tjenester velkommen til markedsplassen. De ønsker å kunne tilby alt fra hagestell og utvask til vaktmestere og håndverkere.

I løpet av fjoråret skal nærmere en halv million snøbrøyteoppdrag ha vært bestilt gjennom plattformen.

Markedet er stort og potensialet er på flere milliarder kroner. Gjennom investeringen fra Ignite Capital vil vi legge grunnlaget for nye tjenester, som for eksempel vaktmestertjenester, tilsyn og vask. Vi vil også vurdere å utvide til andre land, som Sverige og Finland, sier Skinnarland.

Han forteller også at det vil være mulighet for at Hyttetjenester på sikt vil vurdere å selge fysiske varer – og i så fall er både droneleveringer og andre former hjemleveringer høyaktuelt å integrere i plattformens tilbud.

Hyttetjenester operer under selskapsnavnet Nixus AS og omsatte i fjor for 3,1 millioner kroner, med et årsresultat på 47 000 kroner.

Logg inn for å fortsette lesingen

Få tilgang til alt innhold - bli Netthandel Pluss medlem!

Del artikkel: