Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kjell Group: Dette blir den nye økonomi- og finansdirektøren

Ny økonomi- og finansdirektør i Kjell Group, Erik Hansson.
Foto: Kjell Group
Elisabeth Dahl Skjervheim
elisabeth@netthandel.no

Skal ta selskapet til neste nivå.

ANNONSE

Tidligere denne måneden ble det gjort klart at nåværende økonomi- og finansdirektør i Kjell Group, Niklas Tyrén, forlater stillingen etter 8 år i ledelsen.

Til tross for at Tyrén blir værende i stillingen frem til andre kvartal i 2024, er etterkommeren allerede på plass.

LES OGSÅ: Kjell Group: Niklas Tyrén går av som økonomi- og finansdirektør

Nå har Kjell Group utnevnt Erik Hansson til ny økonomi- og finansdirektør. Hansson tiltrer stillingen senest 1. juni 2024 og vil da inngå i Kjell Groups konsernledelse.

Det føles godt å knytte Erik Hansson til Kjell Group og vårt team i konsernledelsen. Med Erik får vi en erfaren leder med stor bransjeforståelse og lang erfaring med forbrukerprodukter. Jeg gleder meg veldig til å begynne å jobbe sammen med ham, sier Andreas Rylander, konsernsjef i Kjell Group.

Hansson kommer fra stillingen som Managing Director & Group CFO i BRIO AB, som er en del av Ravensburger AG, og ser nå frem til å ta selskapet til neste nivå.

Jeg er veldig stolt over å ta på meg rollen som CFO i Kjell Group. Det er et fantastisk selskap, med en sterk merkevare i en unik nisje i markedet, som jeg har fulgt i mange år som fornøyd kunde. Nå ser jeg frem til å være med på å utvikle selskapet til neste nivå sammen med mine nye kolleger, sier Erik Hansson avslutningsvis.

Del artikkel: