Kjell Group: Niklas Tyrén går av som økonomi- og finansdirektør

"Jeg er veldig stolt over å ha vært med på og bidratt til konsernets reise".

I en pressemelding forteller Kjell Group at deres nåværende økonomi- og finansdirektør, Niklas Tyrén, forlater stillingen.

Tyrén har vært en del av konsernledelsen siden 2015 og blir værende i stillingen frem til andre kvartal i 2024. Elektronikkselskapet er allerede i full gang med å rekruttere en etterkommer.

Annonse

Niklas har på en fantastisk måte bidratt til utviklingen av Kjell & Company og Kjell Group de siste åtte årene, der selskapet har gått fra å være et lite privat selskap til å bli et børsnotert konsern, forteller Andreas Rylander, konsernsjef i Kjell Group og fortsetter:

I løpet av denne reisen har Niklas bidratt sterkt i arbeidet med selskapets strategier og vært en nøkkelperson i gjennomføringen av finansiering, oppkjøp og en vellykket børsnotering av konsernet.

Videre uttrykker Rylander at han er glad for at Tyrén har valgt å bli med videre til andre kvartal 2024, noe som gir selskapet gode forutsetninger for en solid rekrutteringsprosess, stabilitet og en god overlevering til hans etterfølger.

Jeg er veldig stolt over å ha vært med og bidratt til konsernets reise de siste åtte årene. Kjell Group er i dag et unikt konsern på markedet med en fantastisk posisjonering for den fortsatte digitaliseringen av samfunnet, sier Tyrén og fortsetter avslutningsvis:

Tiden er derfor inne for meg til å ta fatt på nye utfordringer, og jeg kommer til å fortsette å være dedikert i min rolle til min etterfølger er på plass. Jeg ønsker selskapet lykke til på den videre reisen, og jeg ser frem til å følge Kjell Group i fremtiden som en av de fornøyde kundene.

LES OGSÅ: Vil lansere Kjell Ekspress på 270 Circle K-stasjoner i Norge

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!