Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Klarna-partneren Billie får plass i Dintero-checkout

Geir Østby, Norgessjef i Klarna, med Daro Navaratnam, gründer og CEO i Dintero.
Foto: Dintero
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Den aller beste og mest effektive fakturaløsningen for bedrifter".

ANNONSE

I februar i år kroket Dintero arm med Klarna – og under netthandelskonferansen NXT Nordic 2023 var det et rosa-blått-oransje-lag som gjestet hovedscenen under paneldebatten med navnet New Payment Technology.

Ledet av konferansier Eirik Normann Hansen diskuterte Daro Navaratnam ved Dintero, Geir Østby ved Klarna Norge og Vegar Heir ved Vipps mulighetene som ligger foran oss når fremtidens betalingsløsninger skal utvikles.

Daro Navaratnam, gründer og CEO i Dintero, kunne dessuten meddele at de i samarbeid med Klarna skal tilby B2B-betalingsløsningen Billie for bedriftsbetaling i Norden.

Klarna inngikk et samarbeid med BNPL-aktøren for B2B-markedet, Billie, høsten 2021.

LES OGSÅ: Klarna tilpasser kassen for B2B: "Etterspurt av mange"

Vi er stolte over å være den første PSP i Norden til å tilby B2B-betalingsløsningen Billie. Billie tilbyr, etter vårt syn, den aller beste og mest effektive fakturaløsningen for bedrifter. Sammen med Klarna har vi nå en totalløsning for våre kunder, sier Navaratnam i en kommentar.

Det er åtte måneder siden Dintero og Klarna annonserte sitt samarbeid. Nå er Klarna fullintegrert i Dinteros betalingsløsninger og tilgjengelig i Dinteros checkout.

Dette har vært vår visjon hele veien. Vi skal være en plattform for betaling, og våre kunder skal kunne velge akkurat den betalingsmetoden som passer sin kundegruppe best, uten å måtte gjøre noen teknisk endring. Klarna er nå fullt integrert og det er kun en enkel aktivering før de også kan tilgjengeliggjøre Klarna til sine kunder, sier Navaratnam.

"Stolte"

Dinteros checkout kan nå skilte med Klarna, Vipps og Walley samt Swish i Sverige. Det siste halvåret har man dessuten gått live med både Apple Pay og Google Pay også. Dette gjør naturligvis gründeren kry.

Det er ingen andre norske betalingsleverandører som leverer det vi gjør, og det er vi stolte av. Og vi vet at Klarna er ønsket av flere kunder. Og flere betalingsalternativer vil kunne gi høyere konvertering i kassen, sier Navaratnam.

Samarbeidet med Klarna muliggjør også en rask start for nye kunder. De kan nemlig aktiveres innen én virkedag.

Det er ofte helt essensielt å komme raskt i gang når kunder velger vår løsning. Og i tillegg er dette spesielt viktig ved bruk av Split Payment i plattformer med flere tilbydere, sier Navaratnam.

Kan dekke et stort kundebehov

Norge og Norden er et nøkkelmarked i Billies pan-europeiske ekspansjonsstrategi. Det sier Damien Perillat, CCO i Billie.

Et samarbeid med Klarna og Dintero vil tilgjengeliggjøre deres løsning en stor handels- og bedriftskundebase.

Online B2B-betaling er i vekst og vi ønsker å tilby betalingsløsninger som er like smoooth innen dette området som for B2C. Med løsningen fra Billie, og Dintero som distribusjonspartner, kan vi dekke et stort kundebehov i tiden fremover, sier Geir Østby, Norgessjef i Klarna.

Del artikkel: