Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett Groups nye dream team: “Bedre enn noe annet”

Denne erfarne gjengen skal lede innkjøpsarbeidet i Komplett Group.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Bransjeprofilene skal lede innkjøpsarbeidet for Komplett Group.

ANNONSE

I går stod det klart hvem som skal styre Netonnet-skuta videre, etter at Susanne Holmström på vellykket vis har ledet selskapet gjennom sammenslåingen med Komplett.

LES OGSÅ: Josefin Dalum er den nye lederen av NetOnNet: "Ydmyk og stolt"

En av grunnene til at partene valgte å slå seg sammen er den unektelige fordelen som følger på innkjøpssiden. Jo større, jo bedre. Derfor tar Komplett Group, bestående av Komplett, Netonnet og Webhallen, nå reale grep for å oppnå bedre innkjøpspriser og styrkede marginer fork konsernet som helhet, heter det i en pressemelding.

Andreas Westgaard, som tiltrådte stillingen som Group CCO i august, presenterer i dag sitt nye Group Commercial Management Team, som skal lede innkjøpsarbeidet i konsernet.

Med en gjennomsnittlig bransjeerfaring på 28 år er teamets samlede erfaring og kompetanse sterkere og bedre enn noe annet kategoriteam i bransjen, sier Westgaard.

Det nye lederteamet ser ut som følger:

  • Mats Hansen blir Category Director for Computing (PC, Components, Computing). Senest har Mats Hansen drevet prosjektet med felles innkjøpssynergier for Komplett Group og han har 19 års bransjeerfaring.
  • Teddy Mirifors blir kategoridirektør for Consumer Electronics (Audio, Video, Accessories, Season). Teddy Mirifors jobber i dag som Business Manager innen NetOnNet og har 22 års bransjeerfaring.
  • Espen Nordheim blir kategoridirektør for Home (MDA, SDA). Espen Nordheim kommer senest fra rollen som innkjøpsdirektør for Elkjøp Nordic og har 30 års bransjeerfaring.
  • Pär Kjellin blir kategoridirektør for Telekom (Mobil, Wearables). Pär Kjellin kommer senest fra rollen som CCO for MediaMarkt og har 33 års bransjeerfaring.
  • Roger Sandberg blir Business Director med cross category-funksjoner som avtaler og vilkår, Private Label og Partner marketing. Roger Sandberg var med å grunnlegge NetOnNet i 1999. Senest har han drevet prosjektet med felles innkjøpssynergier for Komplett Group og har 36 års bransjeerfaring.

"Sterkere og bedre"

Samtlige personer i listen overfor har flere tiårs erfaring innen elektronikkbransjen, henholdsvis i selskapene Komplett, Netonnet, Elkjøp Nordic og Mediamarkt.

Denne organisasjonen vil gi oss – både konsern og datterselskap – mange fordeler. Det vil blant annet skape tilgang til nye produkter, segmenter og en drivkraft inn i det kommersielle som er helt uten sammenligning blant noen av våre konkurrenter på det nordiske markedet. Teamet begynner å jobbe i den nye organisasjonen fra 1. desember, sier Westgaard.

Kategorisjefene Henrik Ekelund, Örjan Björkman, Sofie Öfver og Pernille Bruun-Lie.

Samtidig fortsetter Pernille Bruun-Lie å lede Komplett.no og Komplett.se sitt kategorilag. Hun har fem år bak seg i bransjen og leder i dag Komplett Services' kommersielle team.

Sofie Öfwer fortsetter ledelsen av Webhallens kategorilag. Hun har vært i selskapet i ett år og holdt i det kommersielle teamet.

Netonnets kategorilag vil ledes på midlertidig basis av Henrik Ekelund og Örjan Björkman, henholdsvis sortimentssjef og forretningsutviklingssjef i Netonnet.

Del artikkel: