Lagerhaus utvider i Norge: “En spennende vekstreise”

Teller nå seks butikker i Norge.

Lagerhaus investerer ytterligere i sin fysiske tilstedeværelse i Norge. Dagen før Black Friday åpner den svenske interiørkjeden dørene til sin sjette butikk i Norge, på Gulskogen Senter i Drammen.

Butikken vil romme 230 kvadratmeter og inkludere hele Lagerhaus' sortiment. Kjeden har vært til stede i Norge siden 2015, og nå forteller de at sterke handelsområder er det man er på jakt etter i fremtidige etableringer.

Annonse

Vi er på en spennende vekstreise i Norge, hvor vi ønsker å åpne i virkelig gode lokasjoner i sterke handelsområder. Dette har vi funnet her i Drammen, noe som gjør det veldig gledelig å nå kunne nå Gulskogens besøkende med våre flotte og rimelige fest- og interiørdetaljer, sier Thérèse Elmquist, salgs- og markedsdirektør for Lagerhaus, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Lagerhaus vil vokse i Norge: "Et større antall butikker"

Lagerhaus første fem butikker er etablert på Strømmen, Jessheim, i Oslo og i Bergen.

Vi gleder oss til å åpne ny butikk på Gulskogen Senter. Vi skal inspirere, og vi skal tilby kvalitetsprodukter til gode priser. Jeg håper at mange vil komme innom løpet av julen for å bli kjent med den nye butikken og for å gjøre gode kjøp, sier Camilla Persen, regionssjef for Lagerhaus i Norge.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!