Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lanserer døgnåpen levering: ”Aldri stengt”

Elisabeth Stenersen, daglig leder for Wolt i Norge.
Foto: Wolt/Lucyna Pasik
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

For nattuglene i storbyen.

ANNONSE

Nå er Oslo aldri stengt – melder Wolt. De skal nemlig tilby levering av både dagligvarer og mat døgnet rundt fra utvalgte utsalgssteder i hovedstaden. 

Selskapet har fremdeles ikke offentliggjort tallene for 2022, men leverte et rekordår i 2021 og har gjort store satsinger i det norske markedet, blant annet med åpningen av sin andre dagligvaresatsing, Wolt Market, og ikke minst samarbeidet med Helthjem og satsingen på hjemlevering av bruktpakker.

Nå er det nattuglene som får nyte av nysatsingen – og kanskje unngår man flere brente grandiser i ovnen midt på natta.

Det er naturlig nok litt begrenset hva som er åpent av restauranter og butikker midt på natten, men blant annet McDonald’s og Deli de Luca som likevel har døgnåpent kan nå bestilles hjem døgnet rundt med Wolt. Fra nå av er Oslo aldri stengt, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder for Wolt i Norge, i en pressemelding.

"Over all forventning"

Konseptet er allerede testet i både Helsinki og København. Og det med gode resultater.

Erfaringene våre fra Danmark og Finland har vist at det er etterspørsel etter burgere og melk også klokken tre på natten. Særlig i de lyse sommermånedene har vi sett at det har vært et ønske om å utvide åpningstidene. Vi lanserte levering døgnet rundt i forrige uke, og mottagelsen har vært over all forventning, sier Stenersen.

Enn så lenge er det kun Oslo som får tilgang til døgnåpne Wolt, grunnet tilgangen på døgnåpne restauranter i byen.

Vi jobber kontinuerlig med å utvide tilbudet, både av restaurantmat, dagligvarer og andre  varer som det er etterspørsel etter også på natten. Om etterspørselen er der, vurder vi selvsagt  på å lansere døgnåpen levering også andre steder i Norge, lover Stenersen.

Del artikkel: