Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lavpriskjeden rustes for vekst – åpner fire nye varehus på fem uker

Rusta åpner i Slitu, Norge, den 10. april. // Foto: Rusta
Rusta planlegger å åpne 15 nye butikker i løpet av 2024.
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Rusta, som høsten 2023 gikk på børsen, har holdt et høyt tempo de siste årene. Lavprisgiganten har åpnet over 100 varehus siden 2017, og de ser ikke ut til å ha planer om å bremse ned.

I dag åpnet Rusta sitt 111. varehus i Sverige og det 209. totalt, da varehuset i Sala åpnet dørene. Varehuset har et salgsareal på rundt 2 000 kvadratmeter og er en av totalt fire nye varehus som vil åpne i mars og april i år, kunngjør selskapet i en pressemelding.

LES OGSÅ: Rusta debuterer på børsen – umiddelbar økning

ANNONSE

Rusta planlegger også åpninger i Slitu, Norge den 10. april, samt i Oulu-Kaakkuri, Finland, og i Hyllinge, Sverige, den 24. april.

Flere åpninger i vente

Rusta slapp nylig tallene for sitt tredje kvartal, og lavpriskjeden kunne vise til en vekst på 7 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, til tross for et kostbart IT-angrep. Og det er fortsatt vekst som gjelder fremover.

Rusta fortsetter å investere i langsiktig vekst på alle markeder i tråd med selskapets strategi gjennom mange år, skriver Rusta i pressemeldingen.

I løpet av de neste 12 månedene planlegger Rusta å åpne rundt 15 nye varehus, inkludert de fire som er planlagt til våren.

I tillegg til disse er det flere etableringssteder som er aktuelle for mulige åpninger i løpet av de neste 24 månedene, skriver Rusta.

LES OGSÅ: Ny vekst for Rusta – men IT-angrepet kostet dyrt

Del artikkel: