Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lyko med offensiv Norge-satsing – åpner nytt "landemerke" i byen

Celine Synøve Myrer, Thea Heen og Aleksandra Dybdal-Holthe foran Lykos nye butikk i Bergen. // Foto: Lyko
"Det raskest voksende skjønnhetsmerket i Norge".
Jimmy Andersson

Lyko, den svenske skjønnhetsgiganten, fortsetter sin satsing i Norge. Og de gjør det med en ny butikk i Bergen, e-handlerens fjerde butikk på det norske markedet.

Lyko har tidligere butikker i Oslo, Vestby og Strømstad, og butikken i Bergen blir dermed skjønnhetsaktørens første butikk utenfor Østlandet. Akkurat som norske Blivakker, bygger de videre på sin omnikanal-strategi.

LES OGSÅ: Blivakker åpner flaggskipbutikk i Oslo: "Vi har bare så vidt begynt"

ANNONSE

Vi gleder oss utrolig mye til å utvide vår fysiske tilstedeværelse vestover, og til byen mellom de syv fjell. Vår merkekjennskap har økt kraftig de siste årene og Lyko er i dag det raskest voksende skjønnhetsmerket i Norge, sier Norgessjefen Aleksandra Dybdal-Holthe, og fortsetter:

Vi gjør denne investeringen for å nå neste nivå, og ønsker selvsagt å bli den største aktøren på markedet. Vi ser at e-handelspenetrasjonen i Norge fortsetter å øke spesielt etter pandemiårene, men for å gjøre dette raskere må vi ha flere butikker.

Den nye butikken åpner til høsten og vil ligge midt i Bergens sentrum, på Strandgaten, og lokalene som måler over 450 m2 har tidligere vært utleid til en og samme leietaker – Svaneapoteket – i over 100 år.

Vi har lenge vært på jakt etter butikklokale i Bergen. Nå har vi endelig funnet vår drømmelokasjonen i byens beste handlegate. Til høsten gleder vi oss til å åpne en stor Beauty Playground og nytt landemerke for Lyko, midt i hjertet av Bergen sentrum, sier Dybdal-Holthe.

LES OGSÅ: Lyko styrker sin posisjon i Norge – hun skal lede satsingen

Del artikkel: