Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Morris-butikkene kan bli reddet av tidligere oppkjøper: "Vi følger med"

Foto: Oslo i Sentrum
Har tidligere kjøpt opp flere Rizzo-eide butikker.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no
ANNONSE

Tidligere i dag stod det klart at svenske Rizzo Group kaster inn håndkleet etter flere års forsøk med å få virksomheten på rett kjøl.

Det betyr at butikkjeden Morris, som eies av Rizzo Group og selger tilbehør som kofferter, vesker og andre reiseeffekter, også må stenge dørene.

Selskapets ledelse og styre har i lang tid kjempet med både lønnsomhet og likviditet, og til tross for en heroisk innsats fra både våre ansatte, leverandører og ledelse, er det ikke lenger mulig å fortsette, uttalte styreleder i Rizzo Group, Jonas Blomqvist, tidligere onsdag formiddag.

LES OGSÅ: Morris-kjeden er konkurs: "En utrolig trist avgjørelse"

Nå står det imidlertid klart at Morris historie ikke nødvendigvis er over. Ifølge Retailmagasinet har eierne av Bagorama satt øynene på den konkursrammede butikkjeden.

Vi følger med på mulighetene som er i markedet, sier Espen Flyvholm, daglig leder i Bagorama-selskapet Sajaco Nordic AS, til magasinet.

Sajaco Nordic skal i 2022 ha kjøpt opp 8 butikker i Norge og 8 butikker i Sverige, eid av Rizzo Group, til en prislapp lydende 15 millioner kroner.

Nå gjenstår det å se om det frister å overta flere av butikkene i lys av dagens konkursnyhet.

Del artikkel: