Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nå åpner Naturkompaniet sin tolvte butikk i Norge: "Vil tilføre det lille ekstra"

Simon Larsen, administrerende direktør i Naturkompaniet i AS. // Foto: Naturkompaniet
Og det er allerede planer om nye etableringer.
Jimmy Andersson

Tidligere i vår kunne Netthandel rapportere at Naturkompaniet har kjøpt opp Regntøyspesialisten AS i Kristiansand, en butikk som har spesialisert seg på salg av turtøy, regntøy og ull.

Butikken, som ligger i Regnstøyspesialistens allerede anerkjente lokaler i Markens gate 25, har i vår blitt renovert og omgjort til en Naturkompaniet-butikk, og i dag, den 15. mai, er det på nytt tid for å slå opp dørene igjen.

LES OGSÅ: Naturkompaniet vokser i Norge - overtar anerkjent butikk: "En institusjon i over 100 år"

ANNONSE

Plasseringen av den nye butikken er nøye valgt for å gi kundene enkel tilgang til den vakre naturen Kristiansand har å by på. Butikken vil være en oase for alle naturinteresserte og et sted hvor man kan finne alt man behøver for sine utendørsopplevelser, sier Simon Larsen, administrerende direktør i Naturkompaniet AS.

Planlegger rundt 20 butikker

Naturkompaniet har tidligere fortalt om sine ekspansjonsplaner i Norge, og dette blir den svenske kjedens tolvte butikk i Norge siden lanseringen i 2021, og butikk nummer to i Kristiansand.

Med på toget er også de tidligere eierne av Regnstøyspesialisten, Herman og Harald, som vil fortsette å jobbe i butikken.

Vi gleder oss over å kunne få være med videre på reisen sammen med Herman, Harald og resten av gjengen i butikken, og tror historien til Regntøyspesialisten sammen med Naturkompaniets konsept som helhet, vil kunne tilføre det lille ekstra til Kristiansand by, sier Larsen.

Til Handelswatch opplyser Naturkompaniet at planen fremover er å ha omtrent 20 butikker i Norge, der strategien består av å kjøpe opp mindre lokale aktører og gjøre om disse til Naturkompaniet-butikker, men også å etablere egne nye butikker.

LES OGSÅ: Svenske Naturkompaniet fortsetter sin ivrige butikkekspansjon i Norge

Del artikkel: