Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Naturkompaniet vokser i Norge - overtar anerkjent butikk: "En institusjon i over 100 år"

Den svenske friluftskjeden kjøper Regntøyspesialisten.
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Naturkompaniet, som er en del av Frilufts Retail Europe AB og inngår i Fenix Outdoor International AG, fortsetter sin norske ekspansjon.

Denne gangen ved å kjøpe alle aksjene i Regntøyspesialisten AS i Kristiansand, en butikk som har spesialisert seg på salg av turtøy, regntøy og ull.

LES OGSÅ: Svenske Naturkompaniet fortsetter sin ivrige butikkekspansjon i Norge

ANNONSE

Vi er veldig glade for denne avtalen, Regntøyspesialisten har vært en institusjon i Kristiansand i over 100 år, og butikken ligger sentralt til i Markens gate i sentrum av byen. Med dette oppkjøpet får vi en veletablert butikk med kompetent og kunnskapsrik betjening, sier Simon Larsen, administrerende direktør i Naturkompaniet AS.

Skal bli ledende

Oppkjøpet er en del av Naturkompaniets strategi for å utvide sitt tilbud og styrke sin posisjon som en ledende aktør innen friluftsbransjen i Norge.

Regntøyspesialisten vil nå bli en del av Naturkompaniets portefølje av butikker i Norge, som for tiden teller åtte butikker, i tillegg til tre Fjällräven-butikker og virksomheter innen netthandel.

De tidligere eierne Herman og Harald vil fortsette å jobbe i butikken som før sommeren vil bli renovert og fullstendig integrert til en Naturkompaniet-butikk.

Vår lidenskap og engasjement for å levere kvalitet og verdi til våre kunder vil fortsette å være drivkraften bak alt vi gjør, og vi ser frem til å videreføre dette sammen med Naturkompaniet. Det er med stor begeistring at vi nå starter et nytt kapittel, og vi gleder oss til fremtiden sammen, sier Herman og Harald Feyling.

LES OGSÅ: Etter oppkjøpet: Åpner to nye butikker i Lillehammer og Tromsø

Del artikkel: