Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nå er det klart – her åpner Blivakker sitt første flaggskip: "Har funnet drømmeplassen"

Bildet illustrer hvordan den nye Blivakker-butikken kan bli seende ut. // Foto: Blivakker
"Norges mest trafikkerte område, det var dette som fristet".
Jimmy Andersson

Den norske sminkeaktøren Blivakker har store planer om å bli en stor omnikanal aktør i Norden.

Hittil i år har den tidligere renodlede e-handleren rukket å åpne tre butikker, og på torsdag er det tid for neste butikk på Ski Storsenter, tett fulgt av Moa i Ålesund den 20. juni.

LES OGSÅ: Blivakker åpner flaggskipbutikk i Oslo: "Vi har bare så vidt begynt"

ANNONSE

Gründeren Einar Øgrey Brandsdal har også flagget for en sjette butikk, i Oslo, og nå avslører han hvor og når dette skal skje.

Da er det endelig offisielt. Blivakker åpner i Oslo sentrum i Østbanehallen og butikken vil åpne god tid før jul 2024, nøyaktig dato kommer vi tilbake til, skriver Brandsdal i ett innlegg på Linkedin.

Han legger også til at det vil bli en såkalt flaggskipbutikk på godt over 600 kvadratmeter.

Vi begynte sånn smått å lete etter et egnet lokale i Oslo sentrum for ca 4-5 år siden. Og har vært innom titall med lokaler uten å funnet det vi så etter. Endelig føler vi at vi har funnet drømmeplassen, sier Brandsdal.

Søkt i årevis

Til Netthandel forteller han også at det har vært en utfordring å finne et lokale med riktig størrelse, og at man hele tiden ønsket å ha alt på ett plan og ikke i flere etasjer.

Leien er selvsagt svært kostbart i forhold til hva vi er vant med i Kristiansand. Men så er det også betydelig flere mennesker i dette området enn ellers i Norge, sier Brandsal og fortsetter:

Oslo S besøkes daglig av nesten 150.000 mennesker og er Norges mest trafikkerte område, det var dette som fristet. Vi regner med å starte prosessen med ansettelser nå så fort det lar seg gjøre, og vi har allerede satt i gang prosessen med å tegne opp butikken.

Når forventer dere at denne butikken bærer seg selv lønnsomt?

Vi aner ikke når den blir lønnsom, runder Brandsdal kort av.

LES OGSÅ: Blivakker gikk butikkåpningen i møte med lave skuldre – "Flere hundre i kø"

Del artikkel: