Netflix skal tjene mer på ihuga fans – åpner fysiske butikker

Åpner i 2025.

To år etter at Netflix åpnet nettbutikk for å selge merchandise relatert til egenproduserte filmer og serier følger den fysiske butikken.

Strømmegiganten skal nemlig åpne to butikker i USA i løpet av 2025, hvor både shopping, restaurant og opplevelser i form av show man kan kjøpe billetter til, skal være en del av konseptet. Dette skriver E24.

Annonse

Butikkene lyder navnet "Netflix House" og skal først og fremst være et grep i markedsføringen av egne serier og filmer – selskapet har nemlig ikke forventninger om at butikkene skal sope inn penger fra ihuga fans.

Vi har sett hvor mye fans elsker å fordype seg i verdenen av filmene og TV-programmene våre, og vi har tenkt mye på hvordan vi skal ta det til neste nivå, sier Josh Simon, som er sjef for forbrukerprodukter hos Netflix, i et intervju med Bloomberg.

LES OGSÅ: Netflix lanserer egen nettbutikk

Til forskjell fra strømmegigantens tidligere popup-butikker, som var knyttet til de populære seriene Stranger Things og Bridgerton for å nevne noen, er Netflix House tenkt å være permanente butikker.

 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!