Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netonnet utvider siste mil-tilbudet – skal levere større varer samme dag

Peter Andersson, Norgessjef i Netonnet // Foto: Netonnet
– Skaper effektivitet i leveringskjeden, sier Norgessjefen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

I begynnelsen av november stod Netonnets butikk og lagershop på Alnabru klar for gjenåpning, etter omfattende renovasjon som sørget for større butikkareal, hvilket igjen muliggjør et bredere sortiment og økt varevolum.

Nå står det klart at også siste mil-tilbudet fra Alnabru-butikken utvides. Dette i samarbeid med Best Transport. Partene har allerede fem års samarbeid bak seg i det svenske markedet, men nå er det altså dags for at Oslo-folket skal kunne bestille hjem store leveranser på kort tid.

Det er nemlig de store varene, som grill, TV-er og utekjøkken, som skal håndteres av Netonnets nye fraktpartner.

ANNONSE

Våre butikker fungerer også som lagerhubber og service-senter, noe som gjør det mulig for oss å redusere leveringstidene og tilby våre kunder ekspressleveranser allerede samme dag. Dette skaper effektivitet i leveringskjeden, sier Peter Andersson, Head of Operations Norway for Netonnet.

LES OGSÅ: Josefin Dalum er den nye lederen av NetOnNet: "Ydmyk og stolt"

Smidig og trygt

Gunilla Hansson, administrerende direktør i Best Transport Norge, forteller at forbrukerne kan velge leveringsdag selv og følge leveransen i sanntid.

Å kunne tilby fleksibilitet og sporbarhet i leveransen er avgjørende for å imøtekomme både våre kunders og forbrukernes forventninger. Vi er glade for å sammen med Netonnet kunne tilby en høy grad av service og gjøre hjemleveranser til en smidig og trygg opplevelse, sier Hansson.

I siste innspurt av julehandelen kommer det dessuten godt med at Best Transport kan levere på kvelden, samme dag som bestillingen ble lagt inn.

Vi er glade for samarbeidet og at vi nå også kan levere større varer samme dag til våre kunder i Oslo-området, runder Andersson av.

Del artikkel: