Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Nok en butikkåpning for Clas Ohlson: “Har vært etterlengtet”

Rune Johansen, Country Operations Manager, til venstre.
Foto: Clas Ohlson
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Hjemmefikser-kjeden satser fullt på omnikanal.

ANNONSE

I dag åpnet Clas Ohlson nok en butikk i Oslo-området. Nylig presenterte hjemmefikser-kjeden sine tall for oktobermåned, og det står klart at det norske markedet fortsetter å levere sterk tilvekst.

Butikken som hadde offisiell åpning i dag ligger på Kolbotn, rett utenfor Oslo. Den rommer 853 kvadratmeter og ligger på kjøpesenteret Kolbotn Torg.

Det føles veldig gledelig å fortsette å vokse i og rundt Oslo. Vi merker også at vi har vært etterlengtet. Mange har sagt at de er glade for åpningen og at vi trengs fordi det ikke finnes lignende butikker i nærheten, sier Rune Johansen, Country Operations Manager i Clas Ohlson.

Butikkåpningen er Clas Ohlsons fjerde i år. Men, det kommende året kan vi vente en rekke nyetableringer når allerede ni nye butikker er planlagt åpnet våren 2024.

Til felles skal alle butikkene ha gode plasseringer.

Kolbotn har utviklet seg mye de siste årene og er et viktig knutepunkt. Butikkens beliggenhet gjør at beboerne i området raskt og enkelt får tilgang til et prisgunstig og bredt utvalg av produkter til fiksing i hjemmet, sier Rune Johansen.

LES OGSÅ: Clas Ohlson utvider i Oslo – sikret seg lokaler midt i smørøyet

Til året kan vi foreløpig vente oss ytterligere butikkåpninger i Stenersgata, Oslo i april, og på Værstetorvet, Fredrikstad i november.

Del artikkel: