Ny kommunikasjonsdirektør til XXL: ”Jeg elsker varehandel”

Med lang erfaring fra bransjen.

Fra hjeminnredning til elektronikk – og nå sport- og friluft. Jan Christian Thommesen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i XXL, en kjede han som forbruker selv har latt seg imponere av.

Han kommer fra stillingen som nordisk kommunikasjonssjef i Elkjøp Nordic og var tidligere kommunikasjonssjef i Ikea.

Annonse

Jeg elsker varehandel og akkurat nå er det vel ikke mange oppdrag i sektoren som er mer spennende enn det i XXL, sier Thommesen, før han uttaler videre:

På mange måter ser jeg store likheter mellom IKEA og XXL. Begge har i seg et sterkt demokratiserende element. I IKEA handler det om hjeminnredning for de mange menneskene, i XXL om å gjøre sport og aktivitet tilgjengelig for alle. Dette, sammenholdt med et tydelig fokus på kvalitetsprodukter som treffer alle nivåer på prisstigen, en sterk gjennomgående kundeorientering og utrolig kompetente ansatte utgjør et vinnende konsept i min bok og noe jeg vil være med på å forme videre. De er også i gang med et ekstremt inspirerende strategiarbeid jeg tror vil gi god avkastning de kommende årene.

LES OGSÅ: Ny konsernsjef: Han skal finne XXLs retning for fremtiden

Tolle O. F. Grøterud, EVP HR & Communications i XXL, forteller at de er glade for å ha Thommesen, som tiltrådte stillingen den 7. august, med på laget.

Med 20 års erfaring fra bransjen og 15 av disse fra noen av Nordens største merkevarer innen varehandel er det åpenbart at vi har sikret oss en ressurs som vet hvordan vår bransje fungerer. Han har sterk forretningsforståelse og et kommersielt tankesett, noe som selvsagt er ekstremt viktig for oss. I tillegg har han med seg solid erfaring fra områder som blir stadig viktigere for oss, som bærekraft, talspersonutvikling, posisjonering og employer branding, sier Grøterud i en pressemelding.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!