Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Omsetter for over milliarden – nå forlater e-handleren Klarna

Claes Kjelldorf, adm. dir. i Skruvat og Byttdekk // Foto: Skruvat
Skal skape bransjens beste kundeopplevelse.
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Forrige uke delte XXL at de valgte å forlate Klarna til fordel for Walley. Nå er det dags for neste e-handler å følge i sportkjempens hjulspor.

Skruvat og Bythjul, eller Byttdekk som de heter i Norge, blant Nordens største nettbutikker innen sine respektive nisjer, meddeler nemlig at de har valgt å signere en samarbeidsavtale med Qliro.

ANNONSE

LES OGSÅ: XXL skifter ut betalingsløsningen – forlater Klarna: "Tydeligere løsning"

De er ikke bare en leverandør av betalingstjenester, men en strategisk samarbeidspartner som deler vår visjon om å skape bransjens beste kundeopplevelse. Vi ser frem til å gjennomføre felles initiativ som tar sikte på å befeste vår posisjon som markedsleder i Norden, sier Claes Kjelldorf, administrerende direktør i Skruvat og Byttdekk, i en kommentar.

Triller over i høst

Skruvat og Byttdekk inngår i det internasjonale konsernet Mobivia Groupe og hadde i 2022, det siste rapporterte regnskapsåret, en samlet omsetning på over 1 milliard svenske kroner.

De nye avtalene inkluderer Qliro Checkout for å håndtere både Pay Now- og Pay Later-volumer, og vil bli behandlet i Qliros betalingstjeneste Unified Payments. Nettbutikkene forventes å gå live på Qliros plattform senest i tredje kvartal 2024.

I tråd med vår strategi om å vokse innenfor forretningsområdet Payment Solutions, er vi glade for å ønske både Skruvat og Byttdekk velkommen til Qliros plattform. Gjennom vår kasseløsning ser vi frem til å støtte kjøpmenn med viktige funksjoner for optimalisert konvertering og økt mersalg samt å skape langsiktige kunderelasjoner, sier Christoffer Rutgersson, administrerende direktør i Qliro.

Del artikkel: