Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Porterbuddy og Instabox ekspanderer – med nye pakkeskap og Oslo-terminal

"Styrker våre langsiktige ambisjoner på det norske markedet".
Jimmy Andersson

Porterbuddy og Instabox, som er en del av Instabee, fortsetter å ekspandere i Norge. Denne gangen i Kristiansand med utrullingen av omtrent 20 nye Instabox pakkeskap, til å begynne med.

Noe som betyr at rundt 250 000 nye forbrukere kan bestille og hente sine netthandelskjøp i Instabox pakkeskap. Noen av samarbeidspartnerne i pakkeskap-starten i Kristiansand er Coop og Olav Thon Gruppen.

LES OGSÅ: Porterbuddy kjøpes opp av svenske Instabox – Verdane blir storeier

ANNONSE

Det er alltid spennende å kunne tilby våre tjenester til en ny del av landet. Vi driver allerede vår kjære hjemleveringstjeneste med Porterbuddy i Kristiansand, og ved å nå også tilby pakkeskap tjenesten vår med Instabox kan vi gi forbrukerne i Kristiansand enda større fleksibilitet.

I og med denne ekspansjonen tilbyr vi både hjemlevering og pakkeskaplevering i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og nå i Kristiansand, sier Erik Enfors, Country Manager Instabee Norge.

60 prosent av markedet

Med de nye pakkeskapene når Instabox og Porterbuddy tilsammen nå rundt 60 prosent av hele Norges befolkning, og siste-mil-selskapet fortsetter å satse i landet. I løpet av forrige måned åpnet de en ny terminal i Oslo området.

Den 9000 kvadratmeter store nye terminalen var i full produksjon i begynnelsen av mars i år og er plassert i sentrale Oslo. Utstyrt med en spesialbygd sorteringsmaskin kan terminalen håndtere rundt 25 millioner pakker i året.

Vi er veldig glade for å kunne gjøre denne type investering nå. Det er et tydelig bevis på at nettbutikker og forbrukere i Norge verdsetter våre tjenester og denne investeringen kommer til å være med å styrke våre langsiktige ambisjoner og vår posisjon på det norske markedet, sier Mattias Sturesson, Head of Operations Instabee Norge.

Del artikkel: