Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sportsgiganten åpnet flaggskipbutikk i Oslo: Sikter mot 1,5 milliard innen 2025

Henrik Brosø, salgssjef i Unisport Norge. // Foto: Unisport
"Har ligget i planene lenge".
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Før påske åpnet Europas ledende aktør innen fotballutstyr dørene til sin nye butikk i Oslo.

Unisport har solgt varer til norske forbrukere på nett siden 2012 – men endelig var det dags for neste skritt og åpne en fysisk butikk. Denne eier rom på Paleet i hovedstaden.

Henrik Brosø, salgssjef i Unisport Norge, forteller at det norske markedet er blant de tre største av markedene Unisport er til stede i. I løpet av årene har selskapet dessuten bygget opp en solid kundebase, og 150 000 kundeklubb-medlemmer står allerede klare til å ønske Unisports norske butikk velkommen på banen.

Norge er jo litt “hjem” for oss, innleder Brosø.

Å etablere en butikk i Norge har ligget lenge i planene, og vi har jobbet i hvert fall et år med å finne riktige lokaler. Det som trigger oss med Norge er så klart at vi har hatt en tilstedeværelse her lenge, men også at vi har en sterk merkevare som folk kjenner til. Spesielt blant de unge, som er vår målgruppe, forteller salgssjefen til Netthandel.

Før påske snikåpnet Unisport butikken. Da var seks landslagsspillere til stede, deriblant Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard, til stor glede for de oppmøtte – som var klubbmedlemmer invitert av Unisport.

Logg inn for å fortsette lesingen

Få tilgang til alt innhold - bli Netthandel Pluss medlem!

Del artikkel: