Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Wolt girer opp - ruller ut i to nye byer: "Tidsklemma er ikke mindre i mindre steder"

Wolt ekspanderer i Norge. // Foto: Wolt
Planlegger for 30 nye byer i løpet av 2024.
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Wolt sprer seg i Norge. Nylig kunne Netthandel rapportere at den digitale handelsplattformen dundret in i Kongsberg, og nå kunngjør de blåkledde budene at ytterligere to nye byer er på vei.

Fra og med i dag, den 7. mars, ruller finskeide Wolt til Gjøvik og Raufoss. Ifølge last mile-selskapet har de inngått avtaler med nesten 30 lokale restauranter og butikker i de to byene.

LES OGSÅ: De blå ruller inn i Kongsberg: "Spennende by for oss"

ANNONSE

Wolt har også inngått avtaler med nasjonale kjeder som Burger King, Espresso House og McDonald’s, samt lokale kjeder som Jako Sushi, Salt & Pepper og Retro Eatery på Raufoss.

Hjemlevering av restaurantmat og andre varer har lenge blitt ansett som et storbyfenomen, men tidsklemma er ikke mindre i mindre steder. Vi har det siste året sett at også på mindre steder er denne typen tjeneste etterspurt, og vi er veldig glade for å kunne tilby dette også i Gjøvik og Raufoss, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Dette blir henholdsvis den andre og tredje byen i innlandet der Wolt etablerer seg. Fra før av er Wolt til stede i Lillehammer.

Wolt er nå tilgjengelig på mer enn 30 steder i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. I fjor la selskapet til ti nye steder, og i år vil 30 nye steder bli lagt til på Wolt-kartet.

Del artikkel: