Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Wolt om videre ekspansjon: "Nå kliner vi til"

Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge. // Foto: Wolt
Skal nå ut i hver krik og krok av landet.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

I løpet av året skal Wolt utvide til 30 nye byer i Norge. Det betyr en jevn etableringstakt gjennom året, og så langt har leveringstjenesten tatt sin plass i Gjøvik, på Kongsberg og Raufoss.

I april følger Indre Østfold, Halden og Elverum. I løpet av våren skal totalt 8 nye byer på Østlandet få tilgang til Wolt.

I 2023 begynte vi å lansere Wolt på mindre steder, som blant annet Grimstad, og vi så at det fungerte veldig godt også i disse byene. Det som tidligere var et tydelig storbyfenomen, er nå også tilgjengelig på stadig flere mindre steder også.

Mottagelsen vi har fått har vært over all forventning, så nå kliner vi til og satser på å tilby hurtiglevering i minst 50 byer i Norge i løpet av året. Ambisjonen er å kunne nå ut i hver krik og krok av landet, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

ANNONSE

Vokser i inn- og utland

Dagligvare og detaljhandel blir ifølge Wolt stadig viktigere, og særlig på mindre steder.

Med aktører som Jernia, Ark og Joker på kundelista – kan selskapet fortelle at spesielt dagligvare, bakervarer, blomster, dyremat og -utstyr, apotekvarer og sexleketøy er populære kategorier som klikkes hjem.

Her i Norge har vi det siste året sett en rekke satsinger og nye samarbeid, blant annet Wolt + Deli de Luca, deres egen satsing Wolt Drive med Tor Even Blom-Ramberg i spissen, og utrulling av annsonsering i app høsten 2023.

Men også utenfor Norge vokser Wolt, som i slutten av 2021 ble kjøpt opp av amerikanske Doordash. Nylig åpnet Wolt for levering i Luxemburg og Albania, og på Island er man til stede i seks byer. Totalt er Wolt til stede i 27 land i Europa og Asia.

Del artikkel: