Adams Matkasse-eier bytter navn: ”På tide”

Vil reflektere deres virksomhet bedre.

Godtlevert og Adams Matkasse-eier, LMK Group AB, bytter navn til Cheffelo AB. Selskapet står også bak merkevarene Linas Matkasse i Sverige samt Retnemt i Danmark. Ingen av matkassetilbudene vil endre navn.

Navnebyttet skal styrke den kulturelle utviklingen i selskapet i tillegg til at det nye navnet bedre reflekterer selskapets virksomhet. Dette opplyser selskapet i en melding mandag morgen.

Annonse

Vårt selskap er bygget på fire lokale entreprenørsdrevne merkevarer, og i takt med at vi utvikler oss som et nordisk selskap, synes vi det er på tide å manifistere vår kultur og vår måte å jobbe på med en sterk, felles merkevare som både nåværende og fremtidige kolleger kan identifisere seg med og være stolte av, kommenterer administrerende direktør, Walker Kinman.

De største aksjonærene støtter beslutningen som er planlagt formelt vedtatt på en ekstraordinær generalforsamling i høst.

Vår bedriftskultur er sterk til tross for at vi er et ungt selskap, og jeg er veldig stolt av vårt høye medarbeiderengasjement. Vi fortsetter å tilby episke kundeopplevelser under våre lokale merkevarer, jobber for å minimere matsvinn og lønnsomt vokse selskapet, som vi ser frem til å kunne kalle Cheffelo senere i år, avslutter Kinman.

LES OGSÅ: Omsetningen faller – men resultatet innfrir forventningene 

LES OGSÅ: Matkassekonsernet sliter – "lønnsom tilvekst er målet"

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!