Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Cocopanda åpner sin første butikk i nabolandet: "Starten på en stor satsing"

Einar Øgrey Brandsdal, gründeren bak Blivakker og Cocopanda // Foto: Brandsdal Group
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Blivakker ruller ut signerte kontrakter på nye butikklokaler som perler på en snor. Den norske sminkesuksessen satser for alvor på omnikanal.

I dag står det klart at også Blivakkers søster, utenlandssatsingen Cocopanda, skal etablere sin første butikk. Og det i et land hvor de allerede er publikumsfavoritter, nemlig Finland.

Endelig, skriver gründeren Einar Øgrey Brandsdal i et innlegg på sin LinkedIn-profil.

I fjor vant Cocopanda tittelen "Årets nettbutikk" i tillegg til kategoriprisen for Skjønnhet og helse i Prisjakts årlige kåring. Etter flere turer til de tusen sjøers land står det klart at Cocopanda har signert sin første leieavtale i Helsinki, Finland.

ANNONSE

LES OGSÅ: For andre året på rad: Cocopanda tok hjem seieren i Finland

Cocopanda kommer nå til å åpne den første fysiske butikken i Finlands hovedstad Helsinki. Mens vi allerede ruller ut butikker i Norge, så er dette starten på en stor satsing også i Finland, skriver Einar Øgrey Brandsdal.

Butikken vil ifølge gründeren romme 1000 kvadratmeter, og skal etter planen åpne i løpet av andre kvartal 2025. Lokalene ligger på kjøpesenteret Mall of Tripla – et av de mest besøkte kjøpesentrene i Norden.

Netthandel har kontaktet Brandsdal Group for ytterligere kommentarer. 

LES OGSÅ: Blivakker åpner flaggskipbutikk i Oslo: "Vi har bare såvidt begynt"

Del artikkel: