Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Styrker laget: ”Avgjørende å ha det beste utviklerteamet”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

På veien mot målet om å gjøre betaling seriøst enkelt.

ANNONSE

Hos den norske betalingsaktøren Dintero vokser det frem et stadig større og solid team. Denne høsten er det nyrekruttene Herman Platou og Maximilian Von Stephanides som hentes til selskapet.

Dintero er ikke kjent for å være sky når det kommer til å tiltrekke seg de dyktigste utviklerne på markedet. Tidligere har man blant annet satset på utendørs reklamestunt for å sjarmere utviklere i Stor-Oslo.

Det er helt avgjørende for oss å ha det beste utviklerteamet for å kunne gjøre betaling seriøst enkelt, sier Daro Navaratnam, gründer av Dintero, i en pressemelding.

Både Platou og Von Stephanides kan skilte med en imponerende kompetanse. Førstnevnte har på sin side erfaring fra fintech-selskapet Stacc og sistnevnte er i sluttfasen med å ferdigstille sin mastergrad innen programmering og systemarkitektur i tillegg til å ha medgründet startupen Decidable.

Nå skal de begge bidra til å skape drømmecheckouten som enkelt kan integreres i nettbutikkene.

LES OGSÅ: Dintero styrker markedsteamet: "De dyktigste velger oss"

Ikke så enkelt som sluttbruker tror

Platou på sin side vil spille en nøkkelrolle i utviklingen av nye og eksisterende betalingsintegrasjoner. Han er dessuten overbevist om at Dinteros tilnærming til betalingsløsninger vil revolusjonere industrien.

Jeg var på jakt etter en ny utfordring og søkte spesielt etter en fintech i skaleringsfasen. Jeg ønsket samtidig muligheten til å tilegne meg mer domenekunnskap og da var betalinger et spennende område. Det viser seg altså at betalinger ikke er så enkelt og sømløst som sluttbrukeren gjerne tror og opplever. Gode brukeropplevelser og gode løsninger krever mye arbeid og kompetanse bak kulissene, sier Platou.

LES OGSÅ: Fyller på i checkout – starter pilotering av Apple Pay

"Bør ikke være verre enn å betale i butikk"

Dintero mener å være godt rustet for å nå sine mål – nemlig å bli en betydelig spiller i betalingsbransjen. Også Von Stephanides vil medvirke til dette når han får oppfylt sitt ønske om å få praktisk erfaring med backend-utvikling på en stor applikasjon med høye krav til oppetid.

Å betale på en nettside burde ikke være verre enn å betale i butikken — som har blitt mye bedre de siste årene med kontaktløs betaling og mulighet for Apple Pay i de fleste terminaler, sier Von Stephanides, før han fortsetter: 

Dette er noe jeg savner på digitale flater. Spesielt den sistnevnte muligheten til å betale med Apple Pay. Etter man har opplevd det en gang, så vil man aldri gå tilbake. Og jeg ble derfor veldig glad da jeg hørte at Dintero lanserte støtte for dette. Ellers hadde jeg pitchet det selv da jeg begynte her!

Del artikkel: