Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Wolt lanserer i tre nye byer – dekker nå store deler av Østfold

Wolt på Askimtorget. // Foto: Wolt
"Har et ønske om å være tilgjengelig i hver krik og krok av landet".
Jimmy Andersson

Wolts norske ekspansjon ruller videre. Nylig lanserte den digitale handelsplattformen i Gjøvik og Raufoss, og forrige uke fikk også Halden tilgang til Wolt-leveranser.

Så langt i år har last mile-selskapet åpnet for hurtiglevering på åtte nye plasser, og har en plan om å åpne mer enn 20 nye steder til innen året er omme. Nå utvider Wolt i Østfold og åpner for hurtiglevering i Askim, Spydeberg og Mysen.

LES OGSÅ: Wolt girer opp - ruller ut i to nye byer: "Tidsklemma er ikke mindre i mindre steder"

ANNONSE

Vi har har et ønske om å kunne være tilgjengelig i hver krik og krok av landet. Vi har sett at det som kanskje tidligere ble sett på som et storbyfenomen, hjemlevering på døren innen en halvtime, også er etterspurt på mindre steder. Og vi ser at det fungerer. Etterspørselen har vært veldig god, både blant kunder og restauranter, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Totalt tilbyr Wolt nå hurtiglevering på mer enn tretti større og mindre steder i Norge. Utvidelsen til Askim, Spydeberg og Mysen er en del av selskapets ekspansjon til en rekke mindre steder i Norge.

I tillegg til restaurantmat, leverer Wolt også blant annet helsekost fra Life, bøker og spill fra ARK, leker fra Ringo og blomster fra Essen Blomster i Spydeberg.

LES OGSÅ: Wolt om videre ekspansjon: "Nå kliner vi til"

Del artikkel: