Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netonnet fyller 25 år – avslører hemmeligheten bak suksessen

Administrerende direktør i Netonnet, Josefine Dalum. // Foto: Netonnet
"Denne hybridmodellen har vært selve kjernen i vår suksess".
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Netonnet ble grunnlagt allerede i 1999 som en ren nettbutikk, noe som noen år senere ble supplert med selskapets første lagershop i Borås hjemme i Sverige.

Dette var på den tiden en ganske nyskapende forretningsmodell, og siden den gang har selskapet gått fra å være en liten utfordrer på det svenske markedet til å bli en ledende aktør innen hjemmeelektronikk i Norden.

LES OGSÅ: Slik skal hun styrke NetOnNets posisjon i Norge

ANNONSE

I år feirer nettbutikken 25 år, og ifølge Josefin Dalum, administrerende direktør i Netonnet, kan en stor del av selskapets suksess tilskrives en vellykket omnikanal-strategi.

Hvert steg på reisen har vært viktig, fra åpningen av den første Lagershopen i Borås i 2001, til utvidelsen i Norge med netthandel i 2006 og i 2016 med fysiske lagershoper. Denne hybridmodellen mellom netthandel og fysiske butikker har siden vært selve kjernen i Netonnets suksess, sier Dalum.

Justeringer i organisasjonen

I dag har Netonnet, som siden 2022 eies av Komplett Group, 31 lagershopper i Sverige og Norge. Samtidig ønsker Dalum å fremheve en annen av selskapets satsinger som en viktig brikke - deres kundeklubb.

Suksessen til Klubbhylla og generelt stadige endringer for å gjøre kundeopplevelsen bedre er bare noen av grunnene til at vi kan feire 25 år i dag.

Ikke mindre enn tre ganger har Google rangert Netonnet som den beste omnichannel-aktøren i Norden, og også en av de beste i Europa; i 2018, 2019 og 2022. Men det er alltid rom for forbedringer.

Vi vet bedre enn noen at 25 år er lang tid i denne bransjen, og de siste månedene har vi gjort justeringer i organisasjonen – både hos Netonnet og i Komplett Group – for å sikre at vi ligger i forkant, sier Dalum.

LES OGSÅ: NetOnNet tar tempen på norsk handel – kjøpekraften er svekket

LES OGSÅ: Slik skal Peter Andersson sikre Netonnets fremtid i Norge: “Finnes mye å ta av”

Del artikkel: